Ideell for kveldsturer, Bryllup, Firmaturer, Dagsturer, Minicruise etc.

“Gamle Salten” er et av Norges fineste veteranskip. Den er en ekte utgave av 50-årenes kystruteskip som i lengre perioder betjente hurtigruten Bergen – Kirkenes. Som “Salten Dampskibselskab`s” stolte flaggskip var den et særdeles vakkert skip,som nå er tilbakeført til fordums glans.
I 1995 ble skipet overtatt av veteranbåtentusiaster i Stavanger, og fikk straks status som verneverdig av Riksantikvaren som betraktet skipet som et nasjonalt klenodium.

“Gamle Salten” har vist seg å få den mottagelsen vi alle hadde håpet på.
På kort tid er den blitt et ettertraktet tilbud på fjorden, både for kveldsturer og minicruise langs kysten.
Med sin fine plassering i havnen er den også blitt et populært sted som restaurant og hotell med mange typer arrangementer som julebord, brylluper og selskaper.
Vi skreddersyr opplegg for hvert arrangement.
Skipet er intimt og koselig med stor kapasitet slik at både store og små grupper finner seg godt til rette.

Et cruise med “Gamle Salten” skal vekke minner fra 50-årene.
Polert mahogny, skinnsalonger og messing skaper den perfekte rammen for den som ønsker å spandere en helt spesiell opplevelse på seg og sine gjester.


Bryllup :Aldri har det vært så populært å feire bryllup som idag, og de fleste vil gjerne ha et stort bryllup. Andre vil reise til utlandet for å ha et eksotisk minne. Bryllupsdagen blir svært forskjellig for hvordan vi velger å gifte oss, men de fleste ønsker nok uansett en dag som er preget av glede og fest.

-Kongelig og fantastisk-

“Et bryllup skal være kongelig og fantastisk”, sa den franske forfatteren Victor Hugo.
Og om vi ikke akkurat ønsker oss et kongelig bryllup, så er bryllupsdagen med bryllupsfesten en av livets viktigste merkedager. Planleggingen starter derfor gjerne lang tid i forveien. Det meste av praktiske forhold, som sted for vielse og fest, klær, mat, fotografering og gjestelister. Vær klar over at enkelte perioder av året er mer populære enn andre, og at det derfor kan være viktig å bestille kirke, lokale og fotografering mer enn et år i forveien.

-Timeplan-

Når så selve dagen nærmer seg, bør brudeparet og hjelpere planlegge grundig selve gjennomføringen av dagen: Hva skal skje i kirken eller hos byfogden? Hvem skal gjøre hva? Og etter vielsen, skal det være mottakelse, middag, kaffe og dans – hvordan ser programmet ut? Noen synes det blir mye å holde styr på, og kontakter derfor en bryllupsarrangør som Gamle Salten.Andre gjør lurt i å sette opp en timeplan som går fra morgen til kveld. Den bør inneholde hva som skal skje, tidspunkt for de forskjellige gjøremålene og hvem som skal gjøre hva.
Slik sikrer vi oss best mulig mot forglemmesler og pinlige episoder.

Av mannskap og betjening legges det alltid vekt på at mat og service skal være den aller beste. Dette bekreftes av alle de fine tilbakemeldingene.

Nostalgi på sitt beste! Denne tidligere kysttraveren er restaurert etter alle kunstens regler, og er til utleie for de som måtte ønske en tur i spesielle omgivelser.
Ta kontakt med oss for ideer til turopplegg. Vi garanterer deg en opplevelse av de sjeldne!