Er du en av de som har fulgt Nor-Siglar og Trolldans sine hyggelige leserbrev i våre seilmagasiner over en tid – ja da er du allerede underveis.

Gode flyforbindelser til for eksempel Tahiti og Raiatea. Du kan starte din seilferie her fra Moorea, Raiatea, Papeete, eller Tekehau.

Bora Bora, Tahaa, Raiatea osv. De mange av oss som ivrig leser om seilere der endelig har kommet frem til dette paradiset som med sin gjestfrihet, sine blomster, blå laguner, og krystallklare vann er så forlokkende – det er nå du bør dra hit.

Så fjernt fra den ellers så hektiske hverdag og allikevel så nært. En drømmeverden hvor temperaturen varierer mellom 26 og 28 `C i løpet av 12 mnd. Det kan vanskelig beskrives med få ord, men vår varmeste anbefaling gir vi deg gjerne.
Et stort utvalg i nye båter både monuhulls og katamaraner ligger seilklare så det er egentlig bare å bestemme seg. Vi vil gjerne at du skal få oppleve dette eksotiske området slik det er nå – hvordan det er her om 10 til 15 år – ja – det vet ingen av oss. Bedre flyforbindelser og flere reisende skaper som regel krav til utbygging og større trafikk.

I dag er dette noe av det mest eksotiske vi kan tilby deg så vår anbefaling er at du starter planleggingen !